FarsUnivers er en testosteron bombe til matriakatet

Det er udviklende at være far og udfordrende at være søn eller måske omvendt. Men det er fandeme sjovt. Det vil vi gerne dele.

Den modne mand og hans søn, som kom til verden sidste år, snakker en del om det at være menneske af hankøn og hvordan vi påvirkes af samfundet. Det vil vi gerne dele.

FarsUnivers er en udløber af FarsBarsel.dk, som Vitus og jeg skrev, mens vi havde barselsorlov sammen i 2012. Den blog skrev vi for at holde fokus på hvordan vi udviklede vores maskuline identitet, mens vi var på barsel, og for at den lille dreng senere i livet kunne se, hvad vi fik tiden til at gå med. Den har vi lukket ned, men en del har efterspurgt om vi helt er holdt op med at mene noget. Nej det er vi ikke…..

FarsBarsel.dk tog udgangspunkt i den moden mand søgen efter sin maskulinitet under barselsorlov. Nu er barselsorloven overstået, men Far er stadig far og Vitus er stadig en lille dreng, der dagligt udsættes for påvirkninger i en matrikaliseret institutionel verden, mens det øvrige samfund har en patrikalsk slagside, når det kommer til hvem der sidder øverst i hierarkiet.

Samtidig er vores helt nære verden påvirket af en masse kønssterrotyper, som ind imellem blokerer for at vi kan opnår en mere naturlig ligestilling. Vi tror på ligestilling mellem mænd og kvinder fører til en bedre verden og det kræver, at vi hele tiden er opmærksom på forskellene og hvordan vi kan udnytte dem til fælles bedste. Det snakker vi en del om og det vil vi gerne dele.

Far vil gerne dele sit univers med jer og også give knægten mulighed for at spille ind med ting, som han synes er påfaldende, irriterende, udviklende eller måske bare sjovt.

 

LÆS SELV:

#Farsbarsel 1 – Fars identitet er truet
Skal vi være lidt gangster i dag, når mor ikke er hjemme Far er startet barsel i dag. Så denne 44 årige mand skal forsøge at skabe 

mple page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my blog. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickies to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *