Ramt af den sociale caffélatte arv

Juhuuuu………..Mor er kommet hjem i #Farsunivers, hun har nemlig været på udvalgsrejse hele ugen, så Far har haft nok at se til. Men nu er hun vendt hjem, smækfuld af indtryk om hvordan Europa behandler flygtninge, særligt måtte vi lægge øre til hendes indignation over at flygtninge i udslusnings-lejr i Grækenland ikke måtte læse bøger.

Så dejligt at hun kom hjem til biblioteksmanden og kunne få medhold i at det dog nok er en af de største krænkelser man kan udsætte mennesker for og som den 11 årige sagde da hun hørte historien “Hvorfor?….det kan da godt være de ikke må være der, men derfor kan man da godt behandle dem ordentligt” men det vil Mor selv fortælle mere om, sikkert både i folketing og medier, for hun har allerede skrevet det første indlæg om det.

Midt i alle fortællingerne om de tragiske menneskeskæbner rundt om i Europa, nåede vi frem til et andet højdepunkt. Uddeling af de obligate gaver, når Mor har været ude at rejse. Så Far og søster kommer til at dufte bedre.

Men det der gjorde størst indtryk var gaven til den 2 årige. En espresso maskine, med steamer så man kan lave Cafélatte. Godt nok kun en legetøjs én, men lavet i økologisk træ, vi skulle jo nødigt blive i tvivl om at Mor er Radikal

cafe

En Cafélattemaskine i økologisk træ, så kan det fandeme ikke blive mere Radikalt…..så man må sige min søn bliver udsat for den sociale arv for fuld udblæsning. Kunne være jeg snart skulle ta ham med på Brøndby stadion

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Ramt af den sociale caffélatte arv

  1. Maja Højgaard skriver:

    Man kan også få caffelatte på Brøndby Stadion så tag du bare hele familien med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *