Børn tar vel ikke skade af at blive spærret lidt inde

image

Ungerne i #farsunivers på ferie, hvor forældrene har fået fred en stund. Det behøver man jo ikke blande en dommer ind i.

I #Farsunivers er vi lidt bekymrede over den politiske udvikling og fremtiden for retsstaten for tiden, specielt ungerne. Denne gang er det ikke udsigten til at man har planer om at sætte børn under 15 år i fængsel, men det at man kan gøre det uden at der skal fældes som.

Far har ellers prøvet at mane til ro, for som regeringens integrationsminister udtrykker det »Vi har i regeringen ikke noget ønske om at frihedsberøve børn – med mindre, at det selvfølgelig kan gå hen at blive nødvendigt,«

Hun understreger jo at det kun er nødvendigt, så i Far er lidt uforstående over opstandelsen, men selv i Jyllandsposten kan man spore en vis bekymring, så måske er det ikke kun vores unger, der er bange for at blive spærret inde, men hele Danmark?

image

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE8232823/Regeringens-st%C3%A6rkt-udsk%C3%A6ldte-lynlov-er-vedtaget/

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *