Dannelsesrejse 10 – Intercourse #Trump vs #Clinton 

Det maskuline overhoved i Farsunivers havde på dannelsensrejsen med Mor og de tre børn, længe set frem til det intercourse fruen havde stille i udsigt. Det viste sig dog at skulle staves med stort fordi det var en by og den lå langt ude i Trumpland….

Dannelsesrejsen i Farsuniver er nået til Pennsylvania. Far havde set frem til denne dag, da fruen havde fortalt om intercourse og det er jo ikke så ofte på rejse med 3 børn på slæb. Måske havde Far heller ikke denne gang hørt helt så godt efter hele fortællingen om den store rejseplan ægteviven havde arbejdet på og ffortal om i månedsvis. 

I hvertfald havde han forvekslet begrebet intercourse med byen af samme navn. Men nu er Far jo et omstillingsparat menneske så efter nogle timers selvynk var han parat til en bytur istedet.

Se mere om Intercourse

Intercouse er hjertet i Amishland. Dannelsesrejsen for Farsunivers gik nemlig ud i Amishland hvor den lille valbyfamilie skulle bo på landet, hos en rigtig primitiv amishfamilie uden strøm og andre nymodens fornødenheder. 

Amishfamilien bestod af et ældre ægtepar og deres hjemmeboende søn på 40 år. 

Det at skulle bo så primitivt i andres hjem, var noget hele familien havde set frem til med en vis frygt. Men valbyfamiliens frygt blev gjort til skamme, for selvfølgelig var Amishamilien åbne og snaksagelig. Oven i købet havde de inviteret et par andre familier på besøg, så snakken gik livligt. og det viste sig, at nu var farsunivers for alvor i Trumpland. Det skal vi lige have bearbejdet inden vi fortæller om, men alle er blevet klogere og har fået en mere nuanceret syn på de der stemmer på Trump….

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *