Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 9.dec #Farsunivers #NuMedHund

Kimen til en evindelig uenighed om en en hund blive kræsen eller bare gourmethund af, at få ordentlig mad og hunden alligevel ender med at gå sulten i seng.

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 9. Dec

“Jeg har været hos slagteren, og købte kødben med til hunden” sagde Mor da hun kom hjem og regnede vist med at hun delvist imødekom Fars ide om at hunde kunne spise rester fra menneskenes bord, som dengang han var barn.

Far vidste godt det var en vej til, at hun stadig kunne købe det helt ernæingsrigtige foder, som hendes hundetræner anbefalede (og sælger) til en pris der ligger betydelig over kg prisen på hvad Far ellers kommer i ovnen. Samtidig påstår træneren AKA Mors nye guru, at hunde bliver kræsne, hvis de får ordentlig mad.

Så Mor pakkede et af de elegant indpakkede kødben ud og gav det til hunden.

Men her satte far foden ned og skar ind til benet “Det der er sgu da ikke et kødben. Det er marvben Det er ikke hundemad, før jeg har tilberedt det og vi har spist marven. Det der så er tilbage er et kødben til hunden” sagde den madkyndige far bedrevidende, mens han tog benet fra hunden og tændte ovnen.

Dette er et delikatessen marvben og ikke et såkaldt kødben til dyr (og skyl det lige, hvis hunden har nået at få fat i det før dig)
Marvben skal drysses med havens krydderurter, revet citronskal og flagesalt
Efter en halv time i ovnen er man lidt nærmere himmeriget og hunden kan få knoglen at tygge på, når den går sulten i seng
Altså…

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *