Den virtuelle virkelighed rammer masserne i 2016 Google Cardboard: VR

Denne overskrift kunne man læse i papirudgaven københavnske lokalblad Politiken i dag.

I den digitale udgave var det blevet til Efter jul bliver den virtuelle virkelighed for alvor en del af din hverdag

I #Farsunivers har vi erfaret at når tendenser først er nået helt ind over Valbybakke og ind i redaktionslokalerne bag de tykke mure på rådshuspladsen, så er der tale om trends der for alvor har bidt sig fast i det øvrige samfund.

Således også ude i #Farsunivers på den anden side af bakkerne. Her behøver vi ikke vente på de danske medier beskriver tekonoligiske trends, da husstanden rummer både et 3årig og et 16årig legebarn, der bruger halve liv på youtube (Mor påstår også der er endnu ėt legebarn på godt 40år Red.)

Således havde den 16årige sørget for at de tre drenge en månedstid før Nicolej Sonne i “So ein Ding” fortalte om det, skulle afprøve googles nye billige VR udstyr (en service oplysning til ældre kvinder i svigermor segmentet: VR står for Virtual Reality Red.)

image

Google Cardbord VR pap til godt 100 kr, knald mobiæen i og du er i den virtuelle verden

Den modne Far havde temmelig svært ved at orientere sig, da han blev lukket inde bag brillen, og overlod hurtigt udstyret til den 3årige. Han var 15 sekunder om at finde vej i det virtuelle univers. Han startede med at række ud efter de virtuelle knapper, men fandt hurtigt ud af de ikke var der i virkeligheden. Tilgengæld lurrede han efter få kig koden om, at hele universet drejede efter hans hoved (måske en anden tendens i tiden, som vi indpoder i vores børns sind, men det er en ganske anden historie.)

Se filmen herunder

Heldigvis kom Faderen ikke på film, da ældre mænd der fjoller med moderne teknologi ikker er underholdende andre steder end i aviserne, men vi fangede det første minut af den 3åriges indtræden i den Virtuelle Realitet .

Et bevis på at den opvoksende generation er digitalt indfødte, ikke at forveksle med at de er digitalt dannede. Dannelse er nemlig ikke medfødt, heller ikke den digitale, så det skal vi hjælpe dem med, men det er en ganske anden historie.

Den 16 årige havde selvfølgelig forberedt familiens indtræden i det virtuelle univers og sikkert besøgt et par tusinde websites og set et tilsvarende antal videoer om fænomenet i det sidste års tid.

Så til mor var der en sød popdreng af ældre dato Paul McCartney Google Cardboard Jaunt VR demo

Far har højdeskræk, så han blev kastet ud på dybt vand 3D – VR/Active/Passive – Old Mine Roller Coaster og han blev så udfordret og indlevet at det også næsten krævede nye underbukser.

Prøv de selv….

Men det var ikke nok til at imponere teenagedrengene i klassen.  Så der skulle helt andre aktionpræhede videoer  til, men det lykkede vist med hjælp fra redtube.

En portal den aldrende Far ingen kendskab har til!!! Men også her kunne det være, at der var behov for lidt dannelse og snak om bier og blomster, men det er jo også en helt anden historie.

Læs mere om: Virtual Reality i en papkasse og Far vil så lade være at fortælle den 16 årige at han ikke som overvejet har købt en Mere hi-tech model, VR Box II, da han er panisk angst for at være old school sammen med de andre kulturkoncervative i Politiken plussegmentet.

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *