Arbejdsweekend for børn – JULius fælder træer i #Farsunivers

Når man som Vitus er 3 år (SNART 4 år) og går i børnehave, så er man en stor dreng og kan passe børnehavens frække nisse Julius en hel weekend. Vitus synes det var lige så hårdt som når storesøster har lektier for. Det blev en rigtig arbejdsweekend, fordi vi skulle fælde juletræ og det blev så hårdt, fordi Julius hele tiden lavede ballade i stedet for at hjælpe til.

Det har Vitus og Far lavet en lille film om, som alle børnene i børnehaven kan se sammen og til slut kan I se, hvad Julius og Vitus har lavet som I kan spise sammen.

Filmen kan I ser her og på youtube

De voksne kan også læse mere om #farsunivers tvunget i det kreative hjørne af speltkvindene for når man går i børnehave i distrikt 2500 overskud, er der også mange udfordringer for de voksne som man også kan læse om her Kunsten at vælge arbejdsweekend i vuggestuen

Men alt balladen startede allerede da vi kom hjem fredag eftermiddag

image

Julius havde ikke været hjemme hos Vitus ret længe før han var væk. Vi fandt ham i en dåse med konfekt, hvor han var i gang med at guffe i sig. Så Vitus skældte ham lidt ud, for man må jo ikke spise marcipan uden at få lov.

image

Der gik ikke ret længe så var Julius igen væk. Denne gang fandt Vitus ham i Mors skab oppe på badeværelset, hvor han have gemt sig sammen med Vitus nye Spiderman tandbørste som Vitus havde fået af julemanden. Ser man rigtig godt efter på billede, kan man se at Julius, den frækkert, havde taget en marcipangris med, men han nåede kun at spise et ben før Vitus opdagede ham

image

Julius var hele tiden væk, og når ikke han kravlede ned i kagedåserne så prøvede han at pakke gaver op. Både på Vitus pakkekalender, hvor julemanden har hængt gaver eller som på billede her under juletræet. Men det grinede Vitus af for det er bare snyde gaver der er under det her legetræ.

image

Julius fik lov at sove i Vitus seng, og det var nok ikke nogen god ide, for da Vitus vågnede lørdag morgen havde han fået tegnet overskæg. Det grinede Vitus af og sagde til Julius, at han var en fjollet ballademager når han tegne overskæg på én når man sov.

image

Julius og Vitus var så glade da de havde fældet træet som I kan se i filmen.

image

Da Vitus og Julius havde fældet juletræ kom julemanden forbi og sagde de var dygtige. Vitus fortalte julemanden at han ønskede sig Hulkehandsker og det mente julemanden godt at Vitus kunne få, hvis han ikke laved elige så meget ballade som Julius.

image

Mor synes ikke at Vitus og Julius har stillet juletræet helt lige, så Far må hjælpe lidt til

image

Julius er til gengæld bedre end Vitus til at støvsuge og det er jo godt ellers var mor bare blevet sur over at der var grannåle over alt.

image

Hvad er nu det Julius har lavet om natten?

image

Julius har taget alt marcipanen og krymmel til at lave marcipanjuletræer som Vitus skal have med til alle sine venner i børnehaven.

image

Heldigt at Vitus fik stoppet Julius inden han åd al marcipanen, så han kunne lave marcipanjuletræer til alle sine venner på Stjernestuen

 

vitus juletræ

Til sidst blev Vitus og JULius færdige med at pynte juletræ og det blev rigtig flot synes de begge to

 

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *