Derfor er mænd bedre til husligt arbejde

I #Farsunivers synes VI i dag, at det var tid til julerengøring. Eller Mor indikerede med fremtagning af støvsuger, spande, gulvskrubbe, rengøringsmidler og støveklude at det var tid igen, igen.

Det grundede i sådan en feminin logik, at man sidst i november plastre hele huset til med julenisser, juledekorationer og julenips. Når Far så endelig får juleferie flytter man det hele for at gøre hovedrent igen, før man plastre huset til med endnu flere juleartefakter og et juletræ der drysser grandnåle ud over alt, så det der med hovedrengøring bliver en daglig konstant.

For nu er det jo snart JULLLLL

Når den maskuline del af ægteskabet skal anektere en sådan logik er det godt drengene er alene hjemme og selv kan organisere udførslen. Måske tager det lidt længere tid, men det er til gengæld sjovere og det er vel også derfor mænd står for det meste af det huslige  eller ….

#farsbarsel 8 – Ska vi overlade barsel til kvinder, de er jo vant til det huslige
http://farsunivers.dk/?p=1458

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *