Knægten er blevet konservativ – puster sig op og blir grøn når han er sur

I #Farsunivers forsøger vi at danne alle vore unger til at være politisk bevidste og deltagende mennesker.

For os er det en vigtig fælles værdi. En forudsætning for at blive en del af fællesskabet, hvad enten det er familien eller samfundet.

Derfor er vi naturligt nok optaget af også at have demokratiske samtaler i hjemmet om aktuelle politiske emner.

Som forældre bør man være opmærksom på hvordan ungerne påvirkes og hvilke konklussioner de når frem til når komplicerede politiske dagsordner forsimples i medier og over middagsbordet. En opmærksomhed på at give dem en nuanceret og kritisk tilgang til livet.

Her må #Farsunivers gå til bekendelse og erkende at den 3årige nok er blevet en kende indoktrineret på det seneste, hvor Far har været uforholdsvis imponeret af den lille trinde Pape som har lagt sig ud med både regering og hele landbrugsmafien. Det er altid imponerende at møde personligheder som udvikler egen logik og får verden til at dreje om den. En mand som har lagt i ovnen til at fyre landbrugsministeren, som også har fået sig underlagt et miljøministeriet. En dobbeltadministration, der hvis man tænker lidt over det kan minde om at bede et barn om at bestyre en slikbutik. Så manden siger klart fra overfor hende, fordi hun har snydt på vægten.

Den helt særlige logik fremkommer, da han på trods af manglende tillid til ministeren stadig vil købe den aftale som bygger på forkerte beregninger og derfor reelt får helt andre miljøkonsekvenser end det beskrevne, da de indgik aftalen. Altså på linie med at den lille Pape stadig vil købe slikposen til fuld pris, selvom slikmutter har haft fingeren på vægten, hvis bare hun bliver fyret.

Den form for egen-logik imponerer Far og det har han nok udtrykt rimelig højrystet ved middagsbordet.

Her er det så gået galt i påvirkningen af ungerne, i hvert fald er den midste tilsyneladende blevet konservativ.
Det kommer til udtyk ved at han puster sig op og bliver grøn når han bliver drillet tilstrækkeligt, fuldstændig lige som Hulk eller den kære Pape.

image

Knægten som har udviklet konservative tilbøjeligheder og puster sig op og bliver grøn, når han bliver irriteret

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *