Dannelsesrejse 1 USA #Clinton vs #Trump og husmoderen

​Den lille familie er på vej til USA i nogle uger, som optakt Far måtte holde en dag fri fordi der naturligvis skulle gøres hovedrent i valbyhjemmet, når nu det skal stå tomt så længe, havde husmoderen bestemt (Der er så meget mænd ikke ikke forstår Red.)

#Farsunivers trænger til ferie og så kan man jo lige så godt kombinere det med at skabe en bedre verden, så der er gået amerikansk valgkamp i den.

I Farsunivers har man omlagt lån, og da prisen på den lille valbyvilla stiger med 1/2 mio om året føler man sig rig (det skal lige siges at familien har malet stuen, så det er jo helt retfærdigt at prisen stiger). Derfor er der masser af friværdi til at forbedre verden og med udsigten til at få sænket topskatten er der også mulighed for, at arbejde lidt mindre, som vist er det politiske mål og samtidig opretholde levestandarden.

Så i #Farsunivers går turen til USA, mens præsidentvalgkampen er på sit højeste. Hele familien drager afsted nogle uger, for det skal vist noget til for at bibringe noget nordisk dannelse ind i den kamp. Og da familien læste at der var flere der havde stemt til “Amerika Idiol” end til præsidentvalgkampen i 2012 så var man ikke i tvivl om at kunne bidrage positivt…..udfordringen er så hvem af kandidaterne der skal støttes?

Det må jo komme an på hvad der møder familien og måske lidt sund fornuft, men Far er jo opdraget som embedsmand, hvor det er comme il faut ikke at mene noget politisk. Turen er ellers yderst velforberedt for Mor og Datter har brugt al ledig tid i det sidste halve år med at sørge på nettet efter den ultimative oplevelse.

Far har tilbagelænet været imponeret over iveren og tænkt at hans tid nok kom, men her på vej i flyet er han kommet seriøst i tvivl. Fruen havde vist egentlig også flere gange sagt noget om rettidig omhu og komme ind i kampen. Men der er jo forskel på mænd og kvinder, samt sansen for detaljer.

Så nu skal Far på rejse og må nok bare lade sig føre med, for alt er timet og tilrettelagt som en Olsenbanden film eller en 2030 plan (som er de to emner der har præget den hjemlige politiske debat se mere om åbningsdebat og Olsenbanden)

Far glæder sig frygtsomt, for det er udfordrende for en dominerende alfahan som ham, når andre sætter sejl og bestemmer kursen. Men sådan er det…

Først går turen til Island et par dage med blå lagune og geyser i sigte. Derefter et par dage i Washington, hvor han forventer at pigerne har arrangeret et møde med Obama og måske en præsidentkandidat eller to. Og så en uges tid i New York, hvor der sikkert skal laves grafitti på Trump Tower. Men det skriver vi nok meget mere om i Farsunivers. I hvert fald er vi imponeret over hvad han tør sige om kvinder omend vi måske nok ikke helt deler hans kvindesyn
Den berømte  ’grab-them-by-the-pussy-video’

Udfordringen opstår for alvor i mellem de to metropoler. Der har pigerne nemlig bestemt at man skal ud at bo hos en Amish familie. Et ældre ægtepar med deres 40årige hjemmeboende søn. Det kan sikkert blive hyggeligt nok at bruge et par dage med hjemmekogt grød, uden strøm og netværk. Og afslappende at slippe for bil til fordel for lidt transport med hestevogn, samt gud i stedet for nyhedsstrøm.

Men at skulle leve uden spejl kan nok bekymre en forfængelig far. I hvert fald er han spændt på sin og familiens personlige udvikling.

Fakta om Amish

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *