Speltsegmentet i det gule Danmark

Om at blive ramt af fordomme og speltkorn i det sydlige Jylland.

I #Farsunivers er vi så trætte af den bedrevidende kulturelite i hovedstaden, som fordomsfuldt taler om det gule Danmark, som et synonym for det sydlige jylland og store horder af uvidende fremmedfjendske stemmekvæg der sætter kryds ved højrenationale. Far ved nemlig endnu bedre, for sådan forholder det sig ikke, og faktisk kender han personligt indtil flere åbne og progresive sønderjyder (ikke at det gør indtryk på Kultureliten at nogen IRL har været ude på den anden side af valbybakke og som sjovt nok forholder kulturelitens stigmatiserende analyser sig ikke til, at der var flere der stemte højrenationalt i hovedstadskommunen Tårnby eller at ghettoriseringen for alvor er slået igennem i Gentofte hvor de ultraliberale får flest stemmer Red) 

Men #Farsunivers ved bare bedre og har endnu engang været på dannelsesrejse i det sønderjyske.

Det indbefattede middagsaftale hos gode venner, så den af fødsel etnisk jyske mors forventninger om kød med sovs var store. De gode venner som lagde hus til middagen er begge dannede mennesker, som har deres daglige gang i hovedstaden, så de ved hvad der rør sig i gourmet Danmark. 

At blive ramt af fordomme i det gule Danmark   Her blev #Farsunivers  så ramt af en omvendt proportional fordomsfuldhed. Den jyske hustand havde nemlig forberedt sig på at den lille københavner familie kom på besøg og kogt en stor skål spelt.

Heldigvis var skålen ledsaget af en kødstuvning med tyk brun flødelegeret sovs, så også den jyske Mor fik mad, og vinen havde fået en ordentlig upgrade så selv Far kunne hygge med de regnbuefarvede jyder. 

Nu håber han så bare, at de er tilfredse med at have skrevet sig ind i #Farsunivers. 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *