Dannelsesrejse sex – #Trump vs #Clinton- ville præsidentvalgkampen være sjov hvis den var en Sitcom?

»If they go low, we go high«.

Er et Michelle Obama-citat som de nuværende præsidentkandidater har svært ved at leve op til omend Hillary forsøger, men det er unægteligt svært med en modkandidat, som synes bundløs i sin iver for at opløse al anstændig demokratisk samtale, specielt hvis den foregår over bæltestedet.

I nat var den anden store TV duel mellem de to kandidater og den var på mange måder et historisk lavpunkt for det amerikanske demokrati. De to undlod at give hånd før debatten, som traditionen ellers foreskriver, og de første minutter handlede om sexkrænkelser og skandaler.

“Far det er jo ikke sjovt, for han kan jo få adgang til atombomber”……”hmmm nej og havde det været en sitcom var dennok stoppet efter første pilot” som en samtale på dannelsesrejsen for den lille valbyfamilie ud i den amerikanske valgkamp.

En del synes det er sjovt når realitystjernen Trump ruller sig ud og smider uforudsigelige og forbavsende argumenter og forslag på bordet. I optakten og den første del af valgkampen har medierne også svælget i Trumps mærkværdigheder, måske fordi også de syntes det var sjovt eller måske snarere fordi de troede det sælger aviser og giver seere.

Som en kommentater skrev her til morgen

 “Even the casual observer of reality-TV shows knew where this was going.

Douchey guys do not admit defeat. They double-down with a couple of extra dick moves. It’s the douchey way. That’s Trump’s way.” En lærerig analyse af primaten Trump se den her 

Og det får altså ikke flere til at købe aviser eller involverer sig. Det er der også flere og flere der erkender, selv nogle af de ultrakonservative amerikanske medier og websites er begyndt at stille spørgsmålstegn ved både troværdighed og underholdingsværdi.

Desværre lidt sent da os tilskuere forlængst har fået nok og for en dels vedkomne  også fået forstærket politikerleden og vendt det “etablerede” politiske system ryggen.

I Farsunivers er vi bekymrede over udviklingen, men vil forsøge at udbrede Michelle Obama ord

 »If they go low, we go high«.


Der bør nemlig være forskel på reality tv og præsidentvalgkamp. Det er en nødvendig erkendelse, hvis ungerne i Farsunivers skal tage del i den fremtidige demokratiske samtale, for jeg tror ikke de nogensinde bliver en del af samtalen mellem Trump og Clinton. 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *