Dannelsesrejse 7 – har mødt de der stadig kan anbefale #Trump 

Den lille Valbyfamilie på dannelsesrejse kom til den Amerikanske hovedstad en sen mandag aften. Alle fulde af forventninger til, at der hér gemte sig svar på det helt specielle politiske dillema, der kan få en mand som Trump til at fremstå som en reel udfordrer til verdens mest magtfulde embede.

Rejsen var forløbet smertefrit fra Island og de amerikanske higways overvundet, med mor bag rettet. Der var selvfølgelig lige et automatgear som skulle overvindes i den 7 sæders store familiebil med den benzinsluende 5 liters motor. Men med lidt hjælp fra de målløse udlejere,  som havde vanskeligt ved at forstå der fandtes mennesker som aldrig havde stiftet bekendtskab med noget så naturligt som en gearkasse man ikke selv skal betjene.

Washington DC blev hurtigt indtaget og efter den lille bil var parkeret i kælderen og ungerne placeret på hotelværelset skulle der hentes lidt fastfood, så ungerne kunne blive spist af inden sengetid.

To som ville stemme på Trump

Familiens hotel lå i en livlig del af Washington i bydelen Gorgetown, så der var liv i rygerne på gaden ud for de mange værtshuse, som den standhaftige fader måtte passerer på jagt efter føde til familien. 

Men forunderligt nok, var det her Far mødte HAM. Ham der ikke bare stemmer på Trump, men også anbefaler andre at gøre det, over i købet rimeligt højrystet på offentlig vej.

HAN var en yngre rødhåret og selskabelig overrislet mand, som kom målrettet ud fra værtshuset og vaklede over mod den store sorte udsmider i døren ud for den irske pub. Den rødhårede fyr faldt kærligt den store udsmider om halsen halsen og halvråbet ind i øret på “you should try to vote for Trump” hvortil udsmideren ret kategorisk svarer “I don’t think so”. Hvorefter den rødhårede, nu med opbakning fra sin lige så overrislede og højrystede ven, messende gentager “you should relly vote for Trump, you should relly vote for Trump, you should relly vote for Trump”. 

Heldigvis var det en sand liberal udsmider, så han grinede bare overbærende og skubber dem forsigtigt væk.

Så faderen kunne komme hjem med sund amerikansk natmad til den lille valbyfamilie og forfærdet fortælle om, at Trump ikke kun er et medieskabt fænomen, for nu var det ganske vist at der er rigtige mennesker der støtter, for han havde mødt to vælgere som havde udtrykt, at de ville stemme på Trump. Mens han inderst inde håbede, at de på valgdagen havde så mange tømmermænd, at de ikke fik sat deres kryds.

Så tæt kom den lille valbyfamilie på præsident Obama under deres dannelsesrejse ud i amerikansk valgkamp

En ganske anden historie fandt sted dagen efter downtown Washington, hvor familien faldt i snak med to tjenere fra et af de bedre hoteller. Mor fortalte de belevne unge mænd om målet med familiens dannelsensrejsen, nemlig at ungerne skulle se hvordan en valgkamp udspandt sig i USA.  At baggrundet var, at både hun og hendes mand havde været aktive politikere i Danmark, men alligevel var forundrede over hvordan udviklingen var i USA.

Den ene tjener af afroamerikansk afstamning kiggede forstående på fruen og gav hende uopfordret ret i at det var foruroligende, at en mand som Trump havde så stor opbakning. 

Men så kneb han øjnene sammen og skiftede karakter til et mere anklagende tone, mens han stadig smilede sagde “Nu har jeg aldrig været i Danmark, men jeg har boet i Sverige og selv hos jer i skandinavien, er der jo rigtig mange der bakker om om de populitiske højrepartier, så måske er vores valgkamp ikke så anderledes end jeres?”

Det gav så de selvfede danske demokrater fra Valby lidt at tænke over, mens de sagde farvel og takkede for snakken. 

De to tjenere hilste smilende farvel med afskedssalutten  “men hvis ham Trump vinder har vi da overvejet hvor vi skal flygte hen og hvem ved måske det bliver Skandinavien”

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *