Dannelsesrejse 8 #Trump vs #Clinton – The big Fox and Tiny Trump?

De seneste dage har stort set hele den republikanske partitop og de etablerede medier vendt Trump ryggen. Men så dukkede en stor ræv og en Tiny Trump op. Dem har Farsunivers set nærmere på.

På valbyfamiliens dannelsesrejsen blev  det amerikanske mediebillede vendt over morgenbordet. Årsagen var at den obligate TV skærm fyldte hotellets restaurant med CNN nyheder. Det var en rimelig nuanceret skildring af valgkampen, selvom den var ret kritisk over for Trumps seneste eskapader og absurde udtalelser, hvilket i en europæers øjne er ret naturligt, mmn ikke nødvendig i en amarikansk medievirkelighed. CNN er både blevet beskyldt for at være højreorienteret og venstreorienteret, så det er vel en garant for en rimelig neutralitet, men altså selv for dem svært at opretholde den over for en Trump.

I familien førte det til en snak om midiernes politiske ståsted. Washington Post lå på morgenbordet med en forside om, at nu havde de sidste af de etablerede politikere i den republikanske partitop også sagt fra over for Trump og en lang analyse af, at det var en naturlig udvikling.  Selvom Washington Post traditionelt betragtes som en ret konservativ avis bl.a. p g.a. sin kontinuerlige kritik af Obama, er også den blevet temmelig kritisk over for Trump. Tidligere på måneden brød den eller store neutrale avis USA Today mange års politiske neutralitet og frarådede at stemme på Trump. New York Times som ligger klart til den venstreintellektuelle side og som er Fars fortrukne amerikanske medie i nyhedsstrømmen har fra start naturligt nok taget afstand fra Trump. Det største internetmedie Huffington Post har også lagt luft til fænomenet Trump, men det er heller ikke så overraskende, da de er startet på et venstreorienteret grundlag. Men der er stadig et par store rabiate højreorienterede internetside der trofast støtter Trump og som har mange følgere. Og så er der et utal af lokale radiostationer som prædiker støtte til Trump. Men ellers er der ikke mange store seriøste støtter tilbage.

Af de nationale TV stationer er der ikke længere nogen, der åbenlyst støtter Trump, men en klar undtagelse FOX News.

Så dem udbredte den alvidende fader sig om, mens fruen skeptisk med øjnene signalerede til ungerne, at de skulle tage den gamles fordomme med et grand salt.

Snakken forsatte da familien kom op på værelset og den 16årige tændte TV, mens der var en enighed om at det var vanskeligt at forstille sig at FOX kunne vælge en vinkel, der ville sætte Trump i godt lys over på de sidste par dages mandschauvinistiske sludder.

Men hele familien tog fejl. For på FOX  News tonede Tiny Trump frem på skærmen.

Tiny Trump er en lille cute boy som dukkede op med sine forældre til et af Trups vælgermøder. Hans forældre havde sat knægtens hår, så han havde samme frisure som den gamle Trump.

På vælgermødet vakte den lille fyr opsigt og blev af folkemængden opfordret til at indtage scenen og så tog Trump ham op på armen og småsnakkede med ham, og sluttede med at spørge om han ville ned til sine forældre, hvortil knægten svarede, at han ville blive hos Trump. Så ikke et øje var tørt.

Den fik den 13årige teenagefeminist som er det holdningsmæssige fyrtårn i Farsunivers til at udbryde “det er sgu så indstuderet, at det er til at brække sig over” og så eller gå på badeværelset og forsætte kampen med det lille spejl på væggen der. 

Efterfølgende kom Tiny Trump og hans forældre i Foxs nyhedsstudie, her fortalte de om, at det hele var helt tilfældigt. De fortalte derefter at han gik rundt derhjemme og sagde “Make American Great again”. Derefter rettede journalisten opmærksomheden mod Tiny Trump, som skulle forsøge sig med sætningen, men det blev kun til “America Great”.

Så slukkede valbyfamilien for tv’et og var helt enige med lille Trump om at Amerika er fantastisk, inden de gik ud i virkeligheden i den amerikanske hovedstad.

Inden billedet fadede helt ud tonede FOX News næste nyhedshistorie frem, og vista at i en rigtig amerikansk valgkamp er det ikke nok at rose sige egne, men mindst lige så vigtigt at svine de andre.

Fox har ret i at det er bedre med venner, men i Farsunivers synes vi det er svært at finde andre af ham Trumps venner. 

I morgen går turen derfor ud på landet til Amish folket, hvor hver en sten vil blive vendt for at se om Trumpstøtterne skulle befinde sig der. Det er med en vis frugt at familien har aftalt at bo hos denne ekstremt religiøse familie, som har fravalgt det moderne liv med strøm, bil og uhhhhh internet. Men det vil vi helt sikkert skrive mere om i Farsunivers, når vi igen rammer civilisationen- stay tuned 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *