Dannelsesrejse 12 #Trump vs #Clinton – Make Amerika hate agin

I dag var de store drenge i #Farsunivers ude at se politisk standup på den legendariske New York Comedy Club på deres dannelsesrejsen ud i den amerikanske valgkamp og ja det handelde om Trump. Og ingen tviv om at publikum ar til den liberale side.

På scenen var hovednavnet Dave Siegel og han sluttede med følgende historie.
“Hvis man tænker tilbage på dengang i 30’ernes Tyskland, da Hitler rent faktisk blev valgt demokratisk af et flertal af befolkningen. Mon der ikke dengang var en enkelt jøde som stemte på ham i 1933?

Og forestil jer et jødiske middagsselskab, hvor han siger “jeg har stemt på Hitler” og de andre forbløffet spørger “Hvorfor?” og han svarede

“He is going to make Germany Great again”

En punchline som den jødiske Dave Siegel lige lod hænge inden har forsatte “Ikke for at sammenligne de to, jeg kendte jo ikke Hitler personligt og skal ikke nedgøre ham, men det startede alt sammen med en mur”

Referende til Trumps forslag om at bygge en mur til Mexico for at forhindre illegale mexicanske emigranter og en forstilling om Trumps svar, hvis han fik at vide at 80% af de mexicanske emigranter kommer med fly…..”Ja – det skal være en høj mur”

En fantastisk bekræftende aften i et liberalt antitrump New York efter nogle dage i Trumpland

Make Amerika hate agin -Plakat på muren i New York

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *