Er det omsorgssvigt ikke at dele fotos af sine børn når de har fødselsdag?

Jeg ved det, jeg er en dårlig far. Min søn fyldte 5 år sidste weekend og jeg har ikke delt et eneste billede af den, for omverdenen så interessante, begivenhed på nogen af de sociale medier.

I #Farsunivers er mindstemand blevet endnu et år ældre, og igen i år har faderen svigtet ved ikke at dele fotos af sin egen poder på SoMe, til gengæld har familiooverhoved været nærværende og fejret knægten sammen med hele familien og de 14 nærmeste børnehavebørn.

Som kompensation deles en film af en skraldespand og historien om hvorfor den spiller Happy Birthday for evigt.

Det begyndte alt sammen med, at moderen da hun begyndte at planlægge den 5 åriges fødselsdag 5 måneder før dagen oprandt, havde bestilt en lille plastik blomst med fødselsdagslys som spillede Happy Birthday når man tændte dem, fra en obskur kinesisk hjemmeside.

Da Far 5 minutter før gæsterne satte sig til bords begyndte at overveje sin del af forberedelsene tændte han lysene i den lille blomt som straks foldede sig ud og begyndte at spille.

Knægten var glad for den enerverende lille spillemaskine og pustede efter et par minutter lyset ud. Desværre havde det ikke effekt på spilledjævlen der var inden i, som blot spillede lystigt videre. Familien kunne ikke finde nogen afbrydermekanisme, så derfor tog Far maskinen med i køkkenet sammen med en hammer og fik smadret den til ukendelighed, dog uden at kunne få stoppet lyden, så den røg ud i affaldsspanden til hård plast, som står bag huset ind mod naboens soveværelse. Det er nu 8 dagen siden, og i morges opdagede knægten så, at hans fødsesdagslys stadigt spillede. Måske de har opfundet evighedsmaskinen derude i østen, og måske naboen er mere opmærksommme på det, end vi er hindtil har været det i Farsunivers.

Næste afsnit at Farsunivers vil omhandle de etiske perspektiver ved at dele sine børn på nette, så stay tuned….

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *