Farsunivers i Erotic World

Far fik i dag lov at bruge lørdag formiddag i det nye Bauhaus, ikke så langt fra det lille Valbyhjem. Det var helt uden bagtanke, men han kunne alligevel ikke lade være at tænke på at der måske var andre, der sagde det samme til lillemor og så tog ind i Valbyhallen som ligger lige ved siden af. Der var nemlig sexmessen EroticWorld, den var så ikke åben så tidlig på dagen som småbarnsfaderen køber ind i den anden af mændendenes paradisforretninger Bauhause, så Far slap for at træffe det valg.

Far vidste godt at EroticWorld var der. Facebook havde nemlig fortalt det, ved meddelelsen “en af dine venner er interesseret i en begivenhed nær dig” så Far måtte lige tjekke ud og så én af sine flere tusinde facebook “venner” havde krydset interesseret. Det fortæller måske også noget om et delt samfund, at kun én af Fars facebookvenner havde sat kryds blandt de mange som havde ytret interesse for sexmessen.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *