Arbejdsomme drenges charme går over med alderen

I nat kom familien hjem i Farsunivers fra en oplevelsesrig og afslappende sommerferie på den franske riviera. Allerede ved 8 tiden var der liv i den 17årige som råbte “de har lige ringet fra arbejdet og spurgt om jeg kunne komme på arbejde, er det ok?

Forældrene kiggede indforstået på hinanden og signalerede en vis stolthed over, at den 17årige lagde så arbejdsomt ud, mens knægten fortsatte sin talestrøm om at “lederen har ringet og sagt de er så pressede, men det er godt nok underligt hun ved vi er hjemme, for egentlig er jeg jo først klar mandag når jeg kommer hjem fra Jylland, men der kan selvfølgelig være nogen der har set min snap fra lufthavnen og fortalt….Nå men er det ok, jeg ikke pakker ud og sorterer vasketøj?

Mor kiggede kærligt på sin søn og sagde “selvfølgelig skat, Mor skal nok ordne det, når bare det er arbejde, så er det ok”

Knægten sagde storsmilende og usædvanlig morgenfrisk “tak” og gik ombord i morgenmaden.

Far lod roen indfinde sig og spurgte så indsmigrende “Skaaat, jeg bliver nok nødt til at arbejde nogle timer i formiddag, er det ok jeg ikke lige er med at pakke ud, købe ind og gøre rent?”

Det gav et ryk i Mor da hun kiggede op fra avisen med sit mest intense blik og åbnede munden, mens Far meget hurtigt forlod stuen, løb oven på og gik i gang med at pakke ud og sortere vasketøj og var glad for han ikke rigtig kunne skelne ordende Mors talestrøm, som summede i stuen.

Suk

Suk

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *