En 5årigs teltlogik

Far, hvorfor har du ikke lukket døren?” Spurgte den 5årige denne tidlige råkolde morgen. Det har jeg da også, svarede den søvndrukne fader, der efter det fælles camping-morgen-toilette, med andre mænd i camping habit og strømper i badesandaler, havde puttet sig under dynen, hvor temperaturen nåede over frysepunktet og den danske sommers gennemsnits-temperatur. “MEN hvorfor kan jeg så høre hvad alle de andre siger udenfor” svarede den 5årige, der er lige så uvant og famlende, som sit fædrende ophav, over for det campingliv som den etnisk jyske moder havde lokket de urbane drenge med på.

Mor vågnede da også med et overbærende smil, af Fars udbrud “for fanden hvor er du dum knægt, vi sover jo i telt, så væggen er lavet af det der tøj.” (Far plejer ellers hverken at bande eller kalde sit afkom for uintelligent, men det pludselige miljøskifte kan medføre en vis ustabilitet. Red.)

20170714_075708Helt sluppet de tillagte storbyvaner har Mor dog ikke og har således købt mælk med fra speltdistriktet eller mælk er det selvsagt ikke, for da Far er af landlig æt ved han mælk oprindeligt kommer ud af en ko, men Mor påstår, at det kan holde sig betydelig længere når man malker en Soja, og knægtens smagsløg har taget så meget skade af sin moders madvaner, at han synes det smager ligeså godt som mad fra McDonalds.

Læs også Når Far er ude spiller McDonalds på sofabordet | FarsUnivers

20170714_083157

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *