Når nu de der teenagere så gerne vil

“Altså kl 9 om aftenen, i et kapel på en kirkegård? Men sagde I ikke at var en tur i teatret?” Spurgte den 15årige med et forundret og lidende udtryk i ansigtet.

“Jo det er jo det vi siger” var de dannede forældres vedholdende påstand.

Ok, det er måske en lidt alternativ opsætning, og det er måske lidt sent på en skoledag, men hvad gør man ikke for at vise en anden virkelighed end den på Youtube.

Håber så ikke virkeligheden skræmmer den 15årige alt for meget, omend hendes ansigtsudtryk kunne antyde noget andet. (Nej det kan ikke dokumenteres for “DU FOTOGRAFERER MIG BARE IKKE OG DU TAGGER MIG BARE ALDRIG” er et uomgængeligt mantra i Farsunivers)

Stykket er godt nok i et kapel på Vestrekirkegård, men tilgengæld er det den nemt tilgængelige

MARIA STUART

Hvor publikum er indkaldt som tribunal i denne radikale nyfortolkning af Schillers drama: alle kneb gælder i kampen mellem Elizabeth I og Maria Stuart, og gennem improviseret jazz gør hver dronnings musikalske spejlbillede deres for at påvirke aftenens udfald. Hvem får din stemme?

Så nu er den lille valbyfamilie på vej i teatret eller natkirke eller domstol eller bare familiehygge. Når nu de der teenagere så gerne vil ha en på opleveren…..

http://www.sydhavnteater.dk/forestillinger/maria-stuart/

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *