Far “jeg håber ikke bilerne bliver billigere….” en 5årig politiske logik

“Far, håber ikke bilerne bliver billigere” sagde den 5årige eftertænksomt, mens han spiste morgenmad med sit fædrene ophav forleden morgen, mens P1 morgen underholdt med finanslovsforslag på livet løs.

“Hvorfor dog ikke?” spurgte den gamle miljøforkæmper forventningsfuldt. “Fordi så skal du arbejde endnu mere” svarede den 5årige gammelklogt, mens han lagde ansigtet i sørgmodige folder og klippede videre på dages opfindelse.

Men hvor fanden kom den mærkværdige logik fra, tænkte den uopmærksomme fader, som ikke helt havde hørt, hvad radioen kværnede om spinddoktorenes udlægning af fortræffelighederderne ved deres egne forslag.

Men ved en skærpet opmærksomhed og lidt avislæsning gik det op for Far, at knægten bare havde udlagt moderne politik, som betyder at hvis man sænker afgiften på luksusbiler, så vil folk arbejde mere.

Far forsikrede den 5årige om at de ikke skulle have ny bil og at han absolut heller ikke ville arbejde længere af at bilerne blev billigere, måske tværtimod, mens han tænkte det var godt, han ikke også skulle forklare den femårige om at “Når spindoktorenes cherrypicking ikke virker peger de fingre af de kritiske medier” som han skulle fortælle om i arbejdssammenhæng til de voksne senere på dagen

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *