Konsekvensen af den etniske maskering forstærkes af de sociale medier

Farsunivers er ofte etnisk udfordret, hvilket primært går ud over de mindste og lettest påvirkelige individer i familien. Det afspejler sig i at de både udsættes for tvangspåklædning, sproglig indoktrinering og det hele forstærkes tilsyneladende af de sociale medier.

Efterårsferien er over Farsunivers. Det betyder svigermortid, og da Mor er af anden etniske oprindelse, betyder det en forlægning af residenset til det sydlige Jylland.

Mor og unger var sendt i forvejen, da Far havde uopsætlige opgaver, der desværre forhindrede ham i et længere ophold hos svigermor. Det valg viste sig at have store konsekvenser for den lille families danskhed. For allerede ved ankomsten blev knægten af de etnisk fremmede bedsteforældre tilsyneladende med det samme påtvunget en etnisk hovedbeklædning, som åbenbart stadig er lovligt på de kanter.

En tydelig beklemt 5årig efter at være tvinget i den etniske klædedragt af de ældste i familien

En tydelig beklemt 5årig efter at være tvunget i den etniske klædedragt af sine minoritets bedsteforældre.

Da Far senere ankom til den etniske udmark i det sydvestlige, blev han således mødt af sin maskerede lille søn. Faderen blev noget forfærdet over at se sin søn iklædt denne etniske hovedbeklædning, mens han levende forestillende sig de ritualer sønnen havde været udsat for og de langsigtede skader det kunne forvolde.

Far bestemte sig for, at tage tyren ved hornene og straks at afprøve påvirkningsfaktoren af den etniske opdragelsestur den 5årige havde været udsat for hos sine bedsteforældre.

Så Far spurgte knægten om han var klar over hvad der stod på hans hat.

“Ja der står Mojn”

“Ok” svarede Faderen og spurgte videre, med behersket stemmeleje, om han vidste hvad det betød.

“Ja det betyder farvel, for det siger Naja Münster altid i sine film på Youtube”.

Pludselig gik hele konspirationen op for den danske Far. Så han måtte stoppe op i et stille og eftertænktsomt hjørne, for lige at få orden på alle sine fordomme.

Det var noget af en chokerende oplevelse, at opleve sit afkom blive sprogligt og kulturelt tilrette på den vis, med en sproglig radikalisering til følge. At den etniske tvangspåklædning, og dens undertrykkende elementer blev understøtte af de etniske minoriteters propaganda spredt på de sociale medier, oven i købet frembragt af uskyldigt udseende børnebloggere. Tænkt sig at myndigheder og regering bare lader stå til.

Det fik Far til at overveje om han skal straffe den 5årige for, at hans bedsteforældre påtvinger ham at gå i etniske klæder og så i øvrigt forbyde ham at bruge internettet, så han kan lære det…..altså bare for at være politisk korrekt og i sync med de liberale værdier det danske samfund bygger på.

læs også “Jaaa en ninja” råbte den 5årige efter en burka

Men Far er nået til den erkendelse at straf og forbud, nok ikke er vejen frem, hvis knægten skal blive et dannet menneske, som naturligt kan deltage i alle livets aspekter. Der er nok ikke nogen vej uden om, at han må gå i kamp med svigermor og den etniske påvirkning, og ellers gå i dialog med knægten og selv være med til at give ham nogle sunde værdier. Og de værdier som skal til for at danne et barn til at træffe frie valg, bygger vist hverken på straf eller forbud, så mon ikke vi forsat oplever knægten med kasket, mens han ser på sine yndlings v-bloggere  – mojn

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *