Hvis det var De Radikale der havde lavet Big Brother

Efter Mor endnu engang er indtrådt i Folketinget, er opmærksomheden omkring Radikale Venstre vokset en del i Farsunivers. Det er også baggrunden for at vi har sat os for at undersøge, hvordan mon Big Brother havde set ud, hvis det var de radikale der havde produceret det. Og vi har også fundet svaret….

Læs også Nedfaren til svigermors julebord og opfaren

radikale2Der er sikkert mange mennesker der husker tv-showet , hvor en gruppe mennesker, konstant overvåget af kameraer og mikrofoner, er indespærret i et hus i 100 dage. Efterhånden stemmes deltagerne hjem af seerne, og den, der er tilbage, vinder en pengepræmie. I en radikal udgave er der sikkert hverken mulighed for at stemme nogen hjem, eller mulighed for pengepræmier.  Men du kan selv se hvad der er på spil her i de næste 41 timer i en radikal valgstemning, som sendes på Facebook og sikkert mange andre magenta farvede steder på det dybe internet.

Skal Far og den 5årige, så se big brother i den politiske speltudgave? Nej de skal såmænd på  Frilandsmuseet og opleve Charles Dickens herlige klassiker “Et Juleeventyr“, om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge.  At valget faldt ud til Dickens fordel er mest fordi Far meget bedre kan identificere sig med Scrooge, end moderne tv-koncepter på de sociale medier, sådan som der sikkert vil være rigtig mange af de andre gamle mænd der vil kommenterer konceptet i de kommende dage. 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *