Den gang Ghettoen var et fristed for de forfulgte

Fruen har inviteret Far til Venedig til vin, mad, opera, samt fred for unger og svigermor. Så der bliver spist, drukket, sunget, oplevet og Far elsker det.

Mens fruen har et par fridage fra de politiske ghettoforhandlinger hjemme i Danmark, besøger vi verdens første Ghetto hvor jøderne søgte tilflugt fra Spanien efter de i 1492 fik besked på at konvertere til kristendommen eller forlade landet.

Hvis den danske regering havde indflydelse var der nok revet et par bolig blokke ned og sat grænser for hvilke folkeslag der måtte gå i børnehave i området. Men i 1492 var det et fristed for et forfulgt folkeslag og i dag virker de forholdsvis integrerede, selvom mændene går med mærkelige hatte.

Læs mere om Italy på At rose sin ægtefælle kan være en ægte fælde

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *