At rose sin ægtefælle kan være en ægte fælde

Far har holdt fødselsdag, og som altid blev han vækket af en flagrende og syngende familie, for derefter at blive bænket ved det veldækkede morgenbord.  Her blev han overdådigt begavet, og fruen havde ofret sig og givet operabilletter. Far vidste godt, at hun ikke var helt så vild med opera som han, så det krævede lidt ekstra anderkendelse. Han lyste derfor op i et begejstrede udbrud om “Nøj La Traviata, det er operanes opera, hvor er det fedt”, mens han kiggede på sin ægteviv for at aflæse om det var en passende attitude. Det var det IKKE kunne han konstatere, da hun stadig så afventende på ham. Derfor skruede han lidt op og  fortsatte “Det er faktisk også den allerførste opera jeg så, som gæstespil i Ringsted bla bla bla”. Fruens udtryk lignede nu sådan et udtryk som kvinder ellers kun har, når de er klippet skævt hos frisøren, og selv ungerne så også lidt underfundigt på ham, så han var godt klar over han ramte uden for den ægteskabelige forventningsskive.

Så han holdt inde, trak vejret dybt, mens han funderede over hvad han dog skulle stille op for at give sin kone den forventede anerkendelse, da han pludselig så at det jo ikke lige var et teater han kendte de skulle frekventere, men operaen i Venedi.

Så da han jublende konstaterede at der også lige var en hotelbooking og et par flybiletter med i pakken, blev hans begejstring endelig anerkendt, og ægteskabet var redet i denne omgang.billetter

Så nu drager Farsunivers til Venedig i Kristi Himmelfartsferien, mens svigerfar og svigermor er flyttet ind i det lille valbyhjem for at passe hus og børn.

Så far har været i køkkenet, og sørget for lidt godt til svigermor, som han kunne friste hende med på Facebook, så hun vidste hvad der var i vente.
svigermor

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *