Hvorfor er det en Far fryse røven af når Mor planlægger aktiviteter for ungerne

Mor har været ret stålsat over for at hendes afkom skal gå til spejder (ihhhhh man GÅR ikke til spejder man ER spejder) mens far har et noget mere anstrengt forhold til de uniformerede korps. Men når man bor i byen kan det jo være godt at komme ud i naturen og lære lidt om den oppe i Søndermarken, hvor sønnikes spejderhus ligger.

Så nu går den 6 årige til spejder. Gæt så hvem der har været den heldige og skal deltage i snobrødsbagnings eventen en aften i december. Ja det var så sjovt nok ikke den begejstrede spejdermor. Men som knægten ofte bemærker “det er egentlig sjovt det er mor der har været spejder og far der ved noget om naturen”

Den Flerfunktionelle hytte til 20 mio kroner, som flere af de store fonde har været ind over, så den ligner et urbant rum ud mod vejen og en naturlig træhytte ind mod Søndermarken, kan jo godt fristen selv en far til at gå til spejder.

Det store uderum i “hytten” med bålplads der får knægten til at stinke af røg hver tirsdag, hvor både han og tøjet må i maskinen kan godt skremme en udban far fra at deltage i snobrødsbagningen

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *