Når en far straffes for en feministiske approach til livet

På denne anden søndag i advent indhentede Fars flirten med feminisme ham big time. Som det sig hør og bør havde julemanden leveret en pakke ved Fars sengeleje. Udfordringen var at julemandens alter ego Mor, havde været gennem Nørrebro og købt ind hos ISHTAR –De Etniske Rødstrømper, vel for at markere at familieoverhovedet var lidt markant i sit feminine udtryk.

Det er der jo i sig selv intet forgjort i, problemet var at gaven var ØL og er der noget mellemøstlige feminister tilsyneladende har et helt specielt forehold til, så er det alkohol og Ølbrygning.

Det har resulteret i at Far, her ved frokosttid har et anstrengt forhold til både de mellemøstlige feminister, Mor og ikke mindst Julemanden, ikke at han ikke tror på dem, men er måske bare lidt skeptisk. For selvfølgelig kan kan brygge øl med 0% alkohol, og det kan oven i købet smage godt, men det er altså 2. søndag i Advent og Far har fri….

Julemandens alkoholfri adventsgaveøl, fra Taybeh Brewing Company West Bank in Palestine. De brygger faktisk også nogle dejlige øl med alkohol, men det synes julemandens alter ego nok ikke var nødvendigt

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *