Tak for et instagram moment

Måtte lige takke de gæve kvinder i vores nabolag, der skabte en så fotogen event, så vi alle har nogle meningsfulde øjeblikke at instergramme.

Eventen kaldes Fastelavn “bedre kendt som lortehalloween med sine polyesterkostumer sat hastigt og halvhjertet sammen i sidste øjeblik af jagede mødre på forlangende af hidsigt grædende børn, der gerne vil klædes ud som katte eller YouTube eller Spider-grisen fra den der nye film” …(som de betegnede det i Listen)

… “hvorefter mor dækker hele kostumet til med flyverdragt, fordi »ellers bliver du syg, skat«, og så står de og tørrer snot i ærmerne i endeløse meningsløse køer foran en tilsyneladende uforgængelig tønde, mens forældrene spiser drømmekage fra pulver og glæder sig til, at det hele er ovre…”

Men i #farsunivers glæder vi os nu bare over enhver chance for at opleve sammen og selvom sønnike hverken slået en kat eller nakket en dronning, så sluttede eventen med en håndbajer (selvom det vist ikke var med i den feminine arrangementskomites plan) så bare tak 😉

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *