Du har ret til at være uenig….sir’ Mor

I vores lille familie er Mor politiker. Det betyder at det er hende der sætter den politiske dagsorden ude i verden eller i hvert fald forsøger. Vi snakker tit om det mon ikke også er sådan herhjemme?

Ret til at være uenig

Far, tror du mor mener vi to gerne må være uenige med hende eller er det sådan noget politisk spin?

I denne weekend er Mor så til landsmøde i sit parti. Der skal de sikkert diskuttere mange interessante ting i forhold til hvad en regering kan gøre og hvad den rent faktisk gør. Aktuelt tror vi nok, at de skal diskuttere hvorfor det var der ikke blev indført øremærket fædrebarsel, når nu de havde skrevet det i regeringsgrundlaget.

En diskussion, som også har fyldt en del i Farsunivers, den ophedede kan du se her. Vi blev lidt overrasket da vi så at Regeringen dropper øremærket barsel til fædre og indfører i stedet en 100 kr bonus. Men kun lidt for vi har jo godt mærket den store modstand mod at hjælpe mændende til at få mere barsel.

LÆS: #Farsbarsel 30 – Vil mænd bare ikke være sammen med deres små børn?

Vi har også lavet sjov med at sådan en bonus ikke ville have effekt og måske endda modsat effekt, da den ville cementere forskellen mellem mænd og kvinder. I dag kan vi læse om i avisen, at nu er selv ministre kommet i tvivl om effekten.

20130914_084624_resized

Far, det er så hyggeligt du passer mig, når nu jeg har lidt feber som i dag. Ligesom da vi havde barsel og var sammen hele tiden. Bare mange fler farere gjorde det. Men måske skal vi bare sige lige som ude i samfundet “hvad rager det os, for vi har vores på det tørre”

For os er diskussionen derfor slut, og vil lade MOR og alle de andre om at være uenige. Om det er derfor Mor har fået lavet et banner med det enkle budskab “Du har ret til at være uenig” ved vi ikke eller om  det bare er en hyldest til demokratiet, hvor uenigheder udveksles og ideer udvikles gennem samtalen.

Dog er knægten og jeg  lidt usikre på om det også gælder for os herhjemme eller det også bare er ude i den store verden, hvor Mor sætter dagsorden. 

 

 

 

 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *