Blir det en kræsen gourmethund af at få rigtig mad? Det havde nok været nemmere at få det fjerde barn – 6.dec #Farsunivers #NuMedHund

Far erindrede sin kristne ægteviv om den gode kristen dyd, at komme hviledagen i hu, da mor åbnede en helt ny dimensioner af oplevelsesindustrien; HUNDESKOVEN hvor alle københavnere i følge hende er forpligtet til at møde op, hver weekend.

Et juleeventyr om en moden mand og genvordighederne med at blive hundeejer 6. dec.

Det er søndag og de fleste huslige pligter overstået, det betyde at Far kunne slappe af med lidt relevant og eftertænksom litteratur, i hvert fald før han fik dyr.

Far havde udset sig en til tiden passende nyklassiker “Mit liv som hund” af Reidar Jönsson.

Men inden far fik fordybet sig i litteraturen kom Mor og spurgte på den der måde som kun fruer, der har været gift længe kan spørge uden at indsætte et spørgsmålstegn i sætningen “Skal du med ud i hundeskoven”


Hundeskoven var synonym med en af de 10 hundeskove der lå i hovedstadsområdet. Far havde tidligere været med og oplevet hundeskoven med det skræmmende billede af store flokke som løb glammende, hoppende og savlende rundt og deres hunde var ikke meget bedre. Det blev nok aldrig Fars yndlingsbeskæftigelse og han forsøgte sig forsigtigt med om ikke mor mente man skulle komme hviledagen i hu. Mor smilede, med sådan et smil, der udtrykker, at hvis noget skulle hvile, så var det måske mere en intimiderende blog om at være hundeejer.

Så Far har brugt sin weekend med i hundeskoven og mens han løb rundt og inderligt håbede at de 750 mio kr. som dagens finanslovsaftale havde bevilget til oplevelsesindustrien ikke skulle gå til flere Hundeskove…..

Hundeskove og regler for hunde i naturen - ThorupStrand - natur & turisme

Men det er en helt anden historie…..

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *