Nedfaren til svigermors julebord og opfaren

Man må hyle med de klippede får man er i blandt og….

Jeg tror på julen og den overdådige julefrokost, med masser af kælderkold snaps, sild og julesylte. Og på at min enbårne søn, undfangen i en rus af lyserød champagne, født af mor Marlene, forkælet af mormor, nedfaren til svigermors rige med far og på trediedagen opstanden til endnu et bugnende julebord

…… For nu er vi nemlig klar til endnu en omgang svin i forskellig forklædning. Vi har sammen med svigermor lavet mad til 30 mennesker og det er jo nok meget passende for en dansk julefrokost, når nu vi bliver 12 i alt.

Svigermors julebord står det sydlige jylland, så der er kål i alle retter, og hvis man ikke kan klare lugten i bageriet må man jo finde andre kålbede, for jeg tror ikke gud mildner luften

Hos svigermor kan man også blive intellektuelt stimuleret, hvilket jeg blev af af en tom pose fra Sønderjysk Kål hvor de på bagsiden skrev, at kål også kan indgå i vegetarretter, og det er jo overraskende, så det er nok noget etnisk jysk, jeg er så bare lidt i tvivl om kålen er halalslagtet. 20131225-124441.jpg

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.