Er Søren Espersen far til min søn?

Egentlig er jeg imod kvoter og stramme regler for ungernes udfoldelse herhjemme, da jeg er af den overbevisning at man alligevel ikke kan skærme sine unger mod alverdens dårligdom. Jeg er sikker på at det eneste man kan stille op er, at snakke med de små poder om alle påvirknerne og finde et perspektiv der kan passe. Man kunne måske kalde det dannelse.

Men nu overvejer jeg alligevel et TV forbud over for den halvandenårige. Der er nemlig sket det, at hver gang Søren Espersen dukker op på skærmer, så peger han og råber begejstret “Far”

image

Men ok, det gør han så også når han ser Rasmus Klump og Skæg toner frem. Så måske er det bare en grynende politisk bevidsthed og perspektivering, mere end et signal til Far om at han er gammel, så TV’et vedbliver nok med at være tændt, ind imellem.
image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *