1813 og lærdom om det usagte

I det herrens år 1813 gik Danmark statsbankerot, og bor man i hovedstaden er det også de tal man skal trykke, hvis man vil have fat i den moderniserede lægevagt, altså den hvor der er sat servicemindede sygeplejesker i røret i stedet for læger (som vist så i stedet bruger tiden til at ringe til sygeplejeskerne, for snakkes i telefon skal der åbenbart)

Nå men den der akuttelefon har min søn bestemt, at vi skal afprøve her til morgen. Eller det mener Mor i hvert fald, fordi hun siger knægten har øjenbetændelse, Far synes nu bare han har røde øjne. Men Hun har talt, så nu forsøger vi at komme igennem til 1813.

Far er lidt i tvivl om han skal bringe på banen, at det altså ikke er Far der har smittet knægten, og bragt en weekendtur hos SVIGERmor i fare. Et hurtigt blik i mors øjne, mens hun venter i rører bør overbevise Far om, at det nogle gange bare er bedst at lade ting være usagt.
image

Far holdt mund og Mor havde en god oplevelse med kun 12 min venten og en rigtig god service, med kyndig vejledning fra en sygeplejeske og receptudskrivning fra en læge, så nu er turen til svigermor sikret….Far ved ikke helt hvad han skal mene om 1813…….

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *