Sommertidens mange fordele

Til alle jer, der er kommet en time for sent op eller på arbejde eller synes at morgenen er lidt mørk eller bare at mandagen er svært at drive i gang, tænk lige over hvor mange fordele sommertiden bringer. Det har vi skrevet lidt om….

Natten til søndag skiftede vi til sommertid.

For Far har sommertid altid stået som noget godt og positivt. Tegn på at tiderne skifter og vi er parate til sommer. Sommertiden er godt for miljøet og vi har længere og lysere aftner, så vi sparer på energier.

Alligevel er Far ikke upåvirkelig for argumenter, så da han læste Jørgen Friis Bak, formand for Landsforeningen mod Sommertid (tjek i øvrigt deres hjemmeside, det er i sig selv en griner) havde en række argumenter mod sommertid i Berlingske overvejede han lige endnu engang. F.eks. at man bruger mange ressourcer på at omstille fra vinter til kørerplan hos DSB, at flyselskaberne bruger mange kræfter på at koordinere fordi Verden ikke omstiller i alle tidszoner samtidig, så overvejede Far om det nu også var en god ide. I dagens løb blev han alligevel overbevist om at formanden for Landsforeningen mod Sommertid, nok ikke have ret, selvom han så indæt har kæmpet mod, men uden de store resultater i gennem de sidste 13 år. Helt overbevist om at sommertid er en god og ret progressiv ide blev Far, da han så overskriften på TV2 Pia Kjærsgaard: Afskaf sommertid

Så Far begyndte straks, at indsamle alle de gode effekter sommertiden har. Det begyndte allerede mellem kl. 5 og 6.00 i morges, da den 2årige knægt ikke vågnende. Men for første gang i sit liv sov til efter 7 og først sparkede Far i hovedet  kl 7.14.

Men sommertiden har klart mange andre fordele, f.eks. søndagsfrokost kl.  12 uden at Mor blev stramtandet over Far drikker øl midt på formiddagen, hun opdagede nemlig slet ikke klokken i virkeligheden kun 11.00 og det er normalt lidt for tidligt at indtage alkoholske drikke i Mors univers.

Billede: #sommertid har mange fordele, f.eks. søndagsfrokost kl 12 uden HUN blir stramtandet over man drikker øl midt om formiddagen #farsunivers

Søndagsfrokosten blev indtaget med en Påske Hvede fra Indslev Bryggeri og Mor opdagede slet ikke at Far drak stærkøl midt på formiddagen, fordi han havde stillet alle urene en time frem

Og så har den bare stået på verdens bedste sang Summertime hele dagen for Mor og Far skal snart ind og se Porgy and Bess. Hør den her i en fantastisk udgave med Ella Fitzgerald & the Tee Carson trio. (og nu er det så knægtens normale sengetid, men den fucking sommertid, gør at han overhoved ikke er træt og bare skriver, verden er dialektisk)

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *