#farsunivers tvunget i det kreative hjørne af speltkvindene

I #farsunivers har vi været tvunget ud i en vældig kreativ proces, fordi knægten fyldte to år  og derfor skulle have noget med at dele ud i Vuggestuen. Men det er ikke så nemt når speltsegmentet har valgt hinanden ind i bestyrelsen og vedtaget en aktiv sukkerpolitik (skulle være enkelte der der ikke kan regne ud hvad en sådan politik indebærer, så bare ,pris jer lykkelige for det.)

Nå men Far indretter sig jo, specielt når Mor siger at man ikke skal udfordre netop det segment, så han gik i gang med at omforme en vandmelon til en haj fyldt med frugt, da knægten er næsten lige så glad for bær, som kanalsnegle som speltkvinderne religiøst har banlyst.

20140402_132731

Fars sukkerfrie haj, som selv en speltkvindes unge kunne spise (kuglerne i bagrunden er nødde-, mandel-, figenkugler og kun med to spiseskefulde kokosolie, så også de kunne indtages)

Mor har fra landet fineste talerstol (en oldschool betegnelse for folketingets talerstol, som Far åbenbart mener har bevaret værdigheden. Red.) nuanceret hvorfor Far laver en melonHAJ, selvom knægten hellere ville have haft kanelsnegle med.

Det rejser så også spørgsmålet om man sammenligne kan sammenligne frikadeller og kanelsnegle i daginstitutionerne og er det noget folketinget skal ta sig af eller skal Far skal gå ind og ta kampen med de lokale speltkvinder i bestyrelsen, hvis hans kanelsnegle er så vigtige. Det er der flere holdninger til

Men det kan du selv se her

Skulle du bruge et Apple produkt eller andet amatørprodukt, der ikke kan bruge flash, så kan du klikke på http://www.ft.dk/webtv/video/20131/salen/59.aspx?i=2014-02-27T14:00:00

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *