Vuggestuebørn stresser

Vuggestuebørn stresser, mangler kærlighed og voksenkontakt kan man ofte læse overskrifter om i avisen. Derfor er det bare dejlig, at møde mandagens politiken ligge og vente på at fortælle Far og knægten denne historie, da de kom stressende hjem.

image

SE hele artiklen

I #Farsunivers har vi nu i øvrigt aldrig været i tvivl om, at børn kan trives rigtig godt i en vuggestue. I hvert fald afleverer vi hver morgen en glad dreng og henter en velstimuleret 2årig hver eftermiddag, som ivrigt fortæller om alle dagens oplevelser. (Og det er ikke institutionens skyld vi ikke forstår hans pludren)

Så vi vil gerne rette en velfortjent tak til Eva, Anne-Lise, Michael og alle de andre der gør Far tryg og Vitus klog og glad i  Magrethegårdens Børnehus

Så jeg synes typer som Eva Agnete Selsing skal gå hjemme og vugge når de påstår at vuggerstuer er gold opbevaring

Se mere om farsbarsel i vuggestuen

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *