Grand Prix for Mænd staves med F1

Jeg siger ikke noget om kvinder (eller bøsser) og deres mentale habitus når det kommer til Melodi Grand Prix.

image

Far sneg sig til at fotodokumentere noget af grandprix-dulle-processen, som lå oven på et par timer hos frisøren om formiddagen.

Nu forhindrer den nye offentlighedslov, som Mor har lavet, så i øvrigt Far fra at offentliggøre alle detaljer fra de hjemlige hunkøns forberedelse til det, der i valbyhjemmet, er blevet kaldt AFTENEN i den forløbne uge.

Mors offentlighedslov forhindrede ham fra at offentliggøre de 8 billeder den 11 årige har taget af Mor i 8 forskellige kjoler, som hun prøvede mens de brugte tre eftermiddagstimer på forberedelserne. Mor havde nemlig for 14 dage siden fået to specielle VIP billetter til Grand Prix’et. Da hun modtog dem, var hun i dilemma over at der ikke var billetter til hele familien, men det løste den 14 årige knægt, ved klart at udtrykke sin apati over for fortagnet og synes det skulle være lillesøster forundt at deltage. Det betød jo så drengeaften med bøffer og bearnaise, men det er jo en helt anden historie.

Bøf

Herrebøffer som indledning til en aften, hvor drengende så Watchmen i Valby, mens tøserne søbede sødsuppemusik på Eurovision Island

 

I dagens løb så man iøvrigt ikke meget til det kvindelige islæt i Valbyhjemmet. Mor gennemskuede desværre også Fars intentioner, da han i eftermiddagens løb forsigtigt entrerede det parfyremede påklædningsværelse og opdagede, at den 11 årige tog foto, hver gang Mor skiftede kjole. Derfor forsøgte han  hviskede at overtale den lille til at sende billederne til ham.

“NEJ det gør det ikke, du ved hvad han kan finde på” sagde Mor og så var den mulighed for indsigt fra offentligheden lukket, kjolerne så nu ellers fantastiske ud på den smukke kvinde, så Far var temmelig uforståenden over for den lukkethed, men det er nok noget med at skabe et fortroligt rum. For man kunne vel ikke forestille sig, at hendes forbud havde noget at gøre med,  at hun ikke kunne bestemme sig for hvilken kjole hun skulle vælge…..altså hun er radikalt folketingsmedlem, så det kan vel ikke overraske nogen.

image

Ligesom det er med lovprocessen er processen og kommunikationen mellem ministeren og hendes sekundanter lukket også lukket i det lille valbyhjem, mens produktet er offentligt og gerne vil have opmærksomhed, så der blev taget facebookbilleder efter timerne i boudoir’et.

I øvrigt så startede forberedelserne længe før. Ugen får startede det på nettet med at finde inspiration, kjoler, sko, fjerboaer og hva’ Gran Prix nu ellers kræver og så  efterfølgende besøg i butikterne for at prøve de udvalgte udstyr.

I Grand Prix dagen startede så med, at de to kvinder kørte ud til frisør Steen kl 7.30 for at at få sat slangekrøllerne og her begik Far så dagens fejl, nemlig at lade den to årige knægt komme med. Fra sit tilbagetrukne betragterhjørne havde han ladet dullerne selv klare ærterne og faktisk havde han nydt den fred det gav, at de sammen havde noget at gå op i, men han skulle nok have holdt sin søn tilbage.

I hvert fald frygter han nu, at det kan få fatale følger for både knægtes forhold til Grand Prix og hans seksualitet at havde taget del i den feminine forberedelse. Da knægten kom tilbage, sammen med dullerne havde han nemlig fået sat håret op til tossestreger med lila pandehår og hvad kan det ikke fører til, måske han står på scenen om føje år med stilletter, stor barm og skæg.

image

Spændende om Mor ser tilgivende til, når Far og knægten liner op til dagen Formel 1 Grand Prix med dåseøl og netundertrøje, og mon hun ser gennem fingre med at den 11 årige pige, får en tår?

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *