Hvor går #Farsunivers hen når det regner om søndagen?

image

Vores søndag startede med at den 3 årige havde forskanset sig på kontoret og råbte “Gå lige, jeg arbejder” da faderen nærmede sig.

Far har ikke den fjerneste ide om hvor han har anekteret sådan en floskel, men jo nok fra sin Mor.

Alt andet lige vidste Far, at det godt kunne blive en lang søndag for ham og knægten, da det var tidlig regnfuld morgen, mor var på vej til møde og familien først havde planlagt fælles aktivitet kl eftermiddag, hvor Vitello skulle optræde ude på Tåstrup teater.

“Biblioteket” råbte den dannede Far derfor til den indestængte søn. “GIDER IKKE ELITEKET” råbte knægten tilbage men kom dog ud, efter at have gennemsøgt faderens arbejdstaske uden at finde noget slik.

Så vejen var banet for en cykeltur og besøg på biblioteket, ihvert fald gik det maskuline makkerpar igang med at finde bøger og CD’ere fra biblioteket og fylde i den bæredygtige og let feminine mulepose af stof med logo fra biblioteket.

Da der var regn i luften blev målet det nærmeste bibliotek, som er et kombibibliotek på den nærmeste folkeskole.

Når man på sådan en søndag sidder inde på det relativt nybyggede og indbydende bibliotek, kan man som medarbejder inden for sektoren godt rette ryggen og være stolt. Eller den følelse ramte i hvert fald faderen da de havde lukket sig ind på biblioteket som gennem optimal brug af moderne teknologi havde sørget for at de kunne få adgang fra kl 07.00 til sen aften.

For knægten var det mere naturlig at have adgang og han løb straks hen til børne PC’en, men da det var sådan en med mus måtte den unge mand fra tablet generationen med trykfølsom skærm opgive p.g.a. kompetencegab.

Så er der jo det forunderlige ved biblioteket, at det er fyldt med bøger så den lille hoppede ned og løb hen og fandt den første Pippi bog, som han insisterede på den ellers politisk korrekte fader skulle læse højt lige der midt i det offentlige  rum

image

Sådan en søndag er nu ikke helt af vejen, synes Far og søn da de begejstret fortalte Mor om dagen, da hun kom hjem. Hun kiggede skeptisk på dem og sagde “jeg er bange for vi udvikler en nørd, måske skulle i tage ud og se noget fodbold”……”men Mor det regner…”

image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *