Ritualerne i radikaliserede miljøer udvikler sig ekstremt i speltbæltet

I #farunivers er det som regel det maskuline familieoverhoved der står for indkøb af korn, mel, kerner og gryn til husholdningen, da det er ham, der er af bondeslægt.

Han var derfor fuld af forundring over hvorfor moderen forleden havde indkøbt en pakke korn eller rettere viste det sig at være speltkerner.

Det viste sig dog hurtigt at der var en forklaring naturlig forklaring og at moderen ikke ville gå faderen i bedene og ej heller i køkkenet.

Det var tvært imod en advarsel om at hun var bare blevet et produkt af det radikaliserede miljø hun færdes i. Hendes adfærd viser, hvor hurtigt man kan udvikle radikaliseret adfærd, hvis man omgåds specielle segmenter sådan som man også har set det i.f.t. islamistisk eller rocker påvirkning i fængslerne.

Moderen i #farsunivers er ellers af en sund jysk middelkasse baggrund med et helt almindeligt folkeskole og ungdomsuddannelse bag sig, samt en videregående uddannelse i banksektor og seminariet uden at udvise speciel afvigende adfærd.

Men for godt 10 år siden blev hun involveret i et radikaliseret miljø og for fire år siden tog processen for alvor fart da hun flyttede til hovedstaden og det hele kulminerede, da vælgerne dømte hende til at været spærret inde bag tykke mure på BORGEN, hvor hun har opholdt sig siden.
Det kan man se mere om her

Her er den radikaliserede adfærd blevet helt ekstrem og har udviklet sig til en livsform, som mange i hendes omgangskreds har observeret uden, der der dog er nogen der direkte har grebet ind over for det.

I #farsunivers er det med undren vi konstaterer, at samfundet bare ser til i forhold til den omsiggribende radikalisering, der finder sted og det er derfor med stor spænding vi ser frem til hvilken dom der bliver afsagt af den store folkestyredomstol den 18. Juni.

Det endegyldige bevis på moderens radikalisering, blev åbenbaret da pakken med spelt lå på bordet og det gik op for den undrende Far, at de ikke skulle bruges til mad, men til at kaste efter et brudepar fra dėt radikaliserede miljø,  moderen er blevet en integteret del af. Særlige ritualer er jo ofte det der kendetegner radikaliserede miljøer, så her bør alle advarselslamper tændes.

image

I #farsunivers håber vi trods alt, at speltbrudeparet for et langt og lykkeligt liv og selv om vi er ret nysgerrige på hvilke ritualer der ellers udspiller sig i det radikaliserede miljø er det måske sundest at leve i uvidenhed og fremover bare holde sine fordomme for sig selv og æde sig gennem kornsorterne. For man skal jo ikke kaste med korn, når man selv bor i speltdistriktet som man siger.

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *