Har man i grunden lov at være Far i dag

I den lille politikerfamilie er vi i dag ramt af en dobbelt frihed, nemlig at Grundlovsdag falder samme med farsdag – det betyder feriedag i #Farsunivers og en tur til Mors jyske domicil, hvor hun har lavet valgkampsbase på det gamle pigekammer hos mor og far, som bor midt i valgkredsen. Det betyder så også at knægten skal besøge sin elskede morfar og mormor (aka Fars svigermor)

Men hvad laver sådan en Far så i den danske udkant (Ahhhhh at kalde Kolding udkant er fandeme noget københavneri Red.) på farsdag?

Da dagen som sagt falder sammen med Grundlovsdag har politikermor mere brug for en kameramand end en ægtemand og så er der jo kun et valg, for ham.

Den politisk intresserede læser kan følge kulminationen af kameraFaderens ansrengelser via livetransmisionen af fruens hovedgrundlovstale i Marielunds skoven kl 14.30 hvor VI (det er en flertalsform man anvender nå den ene bestemmer og den anden udfører Red.) transmiterer via Twitter og Periscope se her kl. 14.30

image

Klik og følg os 14.30

Altså ikke at den gamle teknologifetichist af en Far har noget imod at skulle afprøve nogle af de moderne formidlingsformer og bringe den smukke kones kontrafej og hendes humanistiske budskaber ud i æteren på de sociale netværk, men FARS dag er det vel ikke lige frem.

Den treårige var heldigvis ganske ubevidst om at det var grundlovsdag, så fra morgenstunden blev det råbt FARSDAG, så han kunne få afleveret de gaver der i en uge har ligget under storesøsters seng, og som han næsten ikke har fortalt sin far om.

Far blev derfor begavet med et oppusteligt kaste gris spil og specialfremstillede karameller, da det til knægtens store forundring er det eneste slik Far spiser.
image

image

Så en sød dag blev det da til. Den fik så en brat afslutning, da Mor bekendtgjorde at nu kørte hun og kameramanden til Husflidshuset i Rynkeby.

Far har jo stor forståelse for politikerfruens valgkamp og at det er fedt at kunne holde grundlovstale på 100 års dagen for kvinders valgret, men var alligevel en kende overrasket over at skulle til fyn, som ligger uden for konens valgkreds. Det kom han til at sige da turen begyndte og da den endte i de smukke omgivelser på midtfyn, var moderen så færdig med at belære faderen om #AtDetHandlerOmMennesker ikke om vælgere og at fællesskabet er en gensidig forpligtelse, samt at hun er landsformand for oplysningsforbundet FORA hvor det handler om fælleskab og oplysning. Således oplyst og bevist om ikke en anden gang at stille sådanne spørgsmål til en folketingsmand i valgkampsmode kunne kameramanden påbegynde sit arbejde.
image

image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *