Politisk ukorrekt DR sender børn i fængsel #Farsunivers

cirkus sumarumJeg synes alle små børn skulle sidde i fængsel” sagde forbryderen i Ramasjang Mysteriet “men det skal den nye regering nok snart få gjort noget ved” sluttede Richart Thomsen alias Christian Gintberg, da DR forleden startede sommer Cirkus Summarum for alle de helt små børn (og os forældre)

Det er så fantastisk fascinerende når en statslig public service institution som Danmarks Radio tør gå mod strømmen og være politisk ukorrekt i en tid, hvor der ellers ikke er højt til grænsebommen og meget korte armslængder i de politiske habitter.

image

DR har lavet et fantastisk univers rettet mod de mindste RAMASJANG. Det findes både som broadcast i en tv kanal, der sender hele døgnet (godt nok er sendefladen fra kl. 20.00 til 6.00 fyldt op med alle de børnepopulærer værter der ligger og sover, men det kan man nu også slå nogle timer ihjel med, hvor det er fuld konkurrencedygtigt med DR’s hovedkanaler)

Ramasjang universet består også af en fantastisk hjemmeside, den mest veludviklede app med spil, film og hvad et barn på under 7 nu kan begærer. Det hele er fyldt op af fysisk merchandise, spil og idolplakater. Dette sidste sikrer så DR en ikke ubetydelig indtægt ud over licensen, vidner Fars konto om.

Ud over dette har de forskellige figurer også en lang række optrædener rundt om i landet. Det hele kulminerer med sommer Cirkus Summarum, hvor de alle optræder i et cirkus telt på turné rundt om i landet. Fantastisk professionelt i alle facetter og bare rigtig sjovt, for både store og små.

Den 3årige i det lille valbyhjem er fan af Onkel Reje, som er den mest politisk ukorrekte figur i universet. Han bøvser, prutter, bander, ryger pibe, spiser bussemænd, sætter ild i håret, er grov ved sin ven og sikkert en hel masse mere. Normalt så tænker man, at der nok er et eller andet dybere pædagogisk sigte med karakteren, men efter efter Mor en dag hørte manden bag blev selv hun overbevist om at det er der ikke, og på trods af det synes hun stadig pruttesangen er sjov!

Onkel Reje gør det bare fordi han selv synes det er sjovt, og det er måske årsagen til hans succes. Manden bag synes det er lige så sjov som de små uskyldige væsner og det smitter.

20150519_074724

Den opmærksomme læser vil kunne se at på den 3åriges værelse er ikke kun politisk ukorrekte idolplakater, men også litteratur af tvivlsom karakter, hvor der optræder negerdrenge.

Onkel Reje tog da også godt imod Valbyfamilien i Cirkus Summarum med fortælling om, at han lige havde været i Tjernobyl, hvorefter en flok muterede kropsstore osterejer kom ind i manegen og dansede med ham. Derefter præsenterede han den atomreaktor han havde haft med hjem og som…..ja man skulle have været der for at få det fulde udbytte, men sjovt var det og bare så grinagtigt politisk ukorrekt at man ikke andet end kan tro, at der kommer sunde unger af det, når det bliver udsat for sådan en dosis. Men hvad mon salig Erhard Jakobsen ville have sagt…..

image

Når nu man er på ekskusion i det politisk ukorrekte landskab, kan man ligeså godt tanke op med en af de gastronomisk mest tvivlsomme produkter der er fremkommet; Hapsdog. (Faderen forfinede smagsløg tåler ikke sådanne produkter, hvilket brugen af ordet Hapsdog vidner om, da det pågældende produkt ikke har heddet sådan siden han gik i gymnasiet for en menneskealder siden. Et moderne menneske kalder det en Fransk Hotdog RED) Ligeså professionelle DR er til at skabe indhold i manegen, er det elendige til logistikken omkring. Tvivlsom mad og ekstrem lange køer præger både cirkusplads og koncerthus (ville den utålmodige fader lige indskyde)

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *