Solen skinner altid når man er med svigermor på ferie

Den 3årige i farsunivers er jublende lykkelig fordi han skal med sine forældre i sommenhus på den jyske vestkyst, i den yderste klitrække. Lykken skyldes ikke mindst, at ugen skal tilbringes sammen med Mormor og Morfar.

image

Efter bedste woodoo princip har den optimistiske fader medbragt store mængder af denne magiske væske for at holde regnen væk, mens han højt afsynges et ældre Østkysthustlers hit “jeg har solbriller på, det er et sjovt fænomen, men er man tilpas cool skinner solen altid på ėn”

Far er også glad. Glad for at den danske sommer er så solrig…..
….men….
Tænk hvis det blev regnvejr.
Tænk hvis man var fanget i et lille klaustrofobisk skur i verdens udkant med regnen piskende ned.
Tænk hvis regnen afgjorde at man skulle tilbringe en uge med knægtens mormor aka SVIGERMOR omkring et lille bord, hvor den eneste adspredelse bestod i spille yatzy……

Tænk … hvad det kunne ende med. Hør blot her

Alt det tænker den forventningsfulde, men altid positivt tænkende fader på denne tidlige søndag morgen, hvor han kan hører svigermors pludren i stuen, mens han stirrer ud i haven og tænker om man kan købe regntøj på vestkysten

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *