Don’t need Google, my wife knows

I valbyfamilien har vi holdt lang ferie og  man bliver jo ikke nødvendigvis klogere af at holde fri. En ting har det maskuline overhoved dog måtte tage til efterretning, nemlig at det patrikalske familiemønster er brudt. En aften, da han satte maden på bordet i den lille feriehytte efter et par timer i det 50 grader varme køkken, spøgte han over for den 3årige om at det var Far der bestemte, så han skulle bare rette ind. Den 13 årige pubertetspige kiggede alvorligt på den skælmske far og sagde irettesættende “Michel, det kan godt være det var sådan i gammeldags familier, men hos os er det altså Mor det bestemmer”

I konsekvens af den nedbrydende udtalelse overvejer den knækkede fader at købe nu t-shirt.

image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *