….ikke, hvis du bor på et glastoilet

Vi kender ham sikker alle sammen. Eller vi kender ėn af dem. Den slags MÆND som synes deres latrinære vaner er så interessante, at de skal underholde familien eller den nærmeste omgangskreds med det og gerne over middagsbord. Vi kender sikker en far, bedstefar, svigerfar eller onkel der absolut må fortælle om den seneste flyder og dimensionerne af den. Eller om dengang på den tyske autostrada hvor han fik rasermave på et motorvejstoilet, hvor der kun var pedallokum og den malende beskrivelse han kan lave af hvor stort nedslaget var og ømheden af den tømte tarm da der udvikledes en hærmoride at at opholde sig forlænge på tønden eller….jo vi kender sikkert alle mindst ėn. (hvis mænd i faderens omgangskreds skulle føle sig ramt, af denne beskrivelse er det helt utilsigtet Red.)

Ham kom Far til at tænke på, da vi indlogerede familien på et af de pænere hoteller i Vela Luka i Kroatien. På værelset var der nemlig et badeværelse/toilet kun med vægge af glas. I Farsunivers er vi ikke i tvivl, at det er en mand der har designet det og at det er den slags mand der delagtiggør sin omgangskreds i sine toiletvaner. Denne maskuline designer han fundet den ultimative udgave og sikret at det blev en familiebegivenhed med ham selv i centrum, når han skal stort.

Design har en ret afgørende indsflydelse på hvordan vi agerer i hverdagen og i Farsunivers er vi ikke i tvivl om at mange (mænd) ville have nydt denne fokus og udnyttet det mange gange dagligt.

Far fik forstoppelsen (og vil udelade flere detaljer, men er selvfølgelig parat til at underholde om det ved middagsborden, hvis det er det der skal til for at styrke sin maskulinitet Red.)

image

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *