Hvor højt må man snorke i en stillekupė

Dagen derpå havde Mor, Far og den treårige knægt bænket sig i DSB stillekupė.

Det lykkede at forklare reglerne til den 3årige, da han endnu accepterer argumenter som “sådan er det bare” og ikke spurgte til hvorfor vi slet ikke måtte sige noget denne søndag formiddag i et halvtomt tog.

Ved siden af os sad en mand, som fulgte smilende og medlevende med i opdragelsen af vores afkom. Der gik ikke længe før den lille dreng faldt helt til ro op ad sin mor og snart lukkedes de små øjne. Det astedkom dog en lyd fra den lille snotunge på niveau med hvad en middelsvær mand kunne præstere liggende på ryggen efter en hård nat i byen.

Det var da også hvad den smilende mand overfor os troede, da han med et nik mod den synligt berusede og sovende mand bag os, kommenterede “det har vist været en hård nat” hvorpå Mor svarede den uforstående mand “ja vi har været til gadefest”.

Hun kunne nemlig ikke se den beruesede mand bag os og den smilende mand havde ikke fantasi til at en så lille barn kunne snorke så højt.

Den regelrette fader sad imens og overvejde det etiske dilemma, at hans søn var træt, men at han vist larmede for meget til en stillekupė. Det dilemma løste moderen dog med et løftet øjnbryn og et blik der sagde “du rør ikke min søn, han skal have lov til at sove uanset samfundets love og andre menneskers behov” sådan som kun en mor kan sige det.

NoSleeping@desk

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *