Fredag, så skal man hjem og bruge sit overskud på familien

Nogle gange kan selv en Far synes, at det kan være lidt tærrende på kræfterne at gå på arbejde og til tider tage ukontrollabel stor del af ens frie tid. Situationer der kan forekomme selv for en moden Far i kontrol, når en ellers velplanlagt uge bliver overhalet af en omskiftelig verden. Sådan en uge, hvor det var en velsignelse at svigermor flyttede ind et par dage!!!!

Sådan er uge er ved at gå på held, og Familien har set mere til Far end han har set til dem, fordi han har været på TV. Men måske er det en ringe kompensation for nærhed i et barnehjerte. Eller som den treårige sagde i går morges, da Far sagde farvel “hvorfor skal du altid rejse?” og Far så begynder at forklare, at det skal han skam heller ikke i dag, han skal bare arbejde lidt sent, så knægten sover når han kommer hjem…..hvor Far så må stoppe den meningsløse forklaring, fordi han kan se i knægtens øjne, at forskellen, for ham, er den samme.

Nå men så er det jo godt Far er sådan en ung mand som er fuld af energi, gåpåmod og overskud….

Alt sammen noget han der bliver til tanker her sidst på fredagen, på vej ud at købe ind til den gourmetmiddag, som han lovede at lave til familien, så de kan være sammen om noget dejligt og som blev artikuleret da han så bagsiden af dagens Politiken.

20150911_071536

 

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *