Radikalt forhindringsløb til den store guldmedalje

Endnu engang er mor taget afsted for at redde den store verden, thi sådan er det for rigtige politikere. Brændstoffet er at skabe en bedre verden, uanset ens position og derfor må familien stadig give afkald på moderen, når hun er ude at kæmpe også selvom hun ikke længere er folketingsmand.

For det er jo det politik handler om. At dele sig efter anskuelse og kæmpe for det man har kært eller i hvert fald tale om hvordan man kunne gøre det, hvis man havde magt som man har agt. Eller hvis man igen fik magt og der så var nogen andre der ville være med til at gøre noget radikalt, på den rigtige måde så man ikke bagefter skulle tale om at man måske skulle have gjort noget andet, hvis de andre havde gjort det de sagde de ville gøre… eller måske skal vi bare erkende at der er så meget vi ikke forstår i Farsunivers. I morsunivers kalder de det radikalt landsmøde.

Så det er nok meget godt den yngste og ældste er ladt alene tilbage i det lille valbyhjem. Der er ikke nogen bil til rådighed, da familiebilen vist også er radikal, så  drengene skal ikke ud dyrke grænsehandel eller redde flygtninge til Sverige som resten af speltsegmentet i nabolaget. Derfor forventede den aldrende fader en stille weekend i #Farsunivers. I morges ramtes han så af  spørgsmålet “hvad laver den maskuline del af familien Danmark i weekenden”.

Hver ting til sin tid og godt der er nogen til både det store og det små.

Folk der kender den modne fader vil vide at han aldrig har været medlem af en idrætsforening ensige betrådt en fodboldbane.
Far har derfor valgt at slå hul i sit fordomspanser og opsøge Fremad Valby, for at tage del i det nære fællesskab og deltage i den demokratiske samtale med naboerne, eller ihvert fald give familiens mindstemand den potentielle mulighed, mens den politiske mor snakker i magtens korridorer.

Det har de lavet en lille film om, altså mødet med den lokale idrætsforening og alle de frivillige der gør det muligt at vi kan udfolde os (i filmen optræder et reklameindslag fra Danske Bank hvor knægten opsøges af deres maskot Pondus, men den lille tror det er Pingo fra Rasmus Klump så han har vist ikke taget skade af påvirkningen)

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *