De konstante benspænd for en beredvillig far

I år er det Far der står for nytårsmenuen i Farsunivers (The same procedure as every year Red.). Men en stille en af slagsen hjemme i Valbyhjemmet, da den lille familie skal tidlig op og stå på ski den første dag i det nye år. (Og NEJ Far har højdeskræk så han står (stod) ikke på ski, men er gift med børn så…..men det er en helt anden historie som Far sikkert fortæller meget mere om senere)

På de betingelser synes kreationen af middagen overkommelig, da de eneste deltagere er Mor og de tre unger på 3, 13 og 16 år samt den servicerende fader.

Eller det troede Faderen i hvert fald indtil Mor introducerede benspæd. Hver middagsdeltager må ønske en ingrediens, der skal indgå i nytårsmenuen og det er hmmm blevet en spændende liste (hvis man kunne høre faderen på bloggen ville man opleve denne lyd SUK)

Kom med et frisk bud på hvem der har ønsket hvad – og der er hjælp at hente her Sovs eller sauce – genetik eller social arv | FarsUnivers

Forløbig ser menukortet sådan ud:

image

Posted from WordPress for Android

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *