Når en speltmor forkæler en far #farsunivers

Far er blevet et år ældre. I den anledning blev han naturligvis blevet begavet. En af hovedpræmierne var en dag i forkælelse.

Så i aften skal han i Hammam og være nøgen mens han får tæsk i 3 timer med en riskost eller hvad det nu er der sker i en Hammam. (Far har aldrig prøvet, men har en masse fordomme. Red.)

Efter Hammam er der lækre forfriskninger klar, som Mor skrev på sin gave “Du får mynte te, frugt og frisk presset appelsin juice”, og så har hun inviteret ud og spise på en alkoholfri vegetarrestaurant, som en festlig afslutning på dagen.

Det er jo ren forkælelse af en mand i Fars alder og segment og giver anledning til, at han reflekterer over hvad hans ægteviv forsøger at signalere til ham og hans livsstil.

Men måske er det bare en af de udfordringer der er for den moderne mand i det senmoderne urbane samfund.

Nu er Far jo en RIGTIG dansk mand, og vil gerne beholde sit danske statsborgerskab. Derfor er han særdeles glad for det er PARaften ude i Københavns nordvestkvarters Hammam, sådan han han ikke falder i en kønsopdelt badesituation som vist kan få dramatiske konsekvenser for en elles politisk korrekt mand.

se V om kønsopdelte svømmehaller: Svøm sammen – eller forlad

Også er han altså bare glad for kønsblandingen, så han ikke skal føle sig helt alene blandt behårede nøgne etniske mænd derude i nordvest .

http://www.hammamcopenhagen.dk/index.php/ct-menu-item-6

 

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *