En fars bekendelse: der er ikke spelt i kagerne

I #Farsunivers har vi tidligere beskrevet genvordighederne ved at gå til gymnastik.

Se mere om far-barn gymnastik Mødre går op i småting, fædre de store linje

Det vil sige nu er det jo egentlig den 4årige der går til gymnastik og Far rolle er blot at stå på sidelinien sammen med de andre speltmødre. (Samt at rydde redskaber på plads, hvilket de fleste forældre ikke magter, da man så må lægge mobiltelefonen fra sig og det er jo lidt grænseoverskridende.)

Den årlige gymnastikopvisningen er veloverstået og kun én træningestime tilbage, så den allestedsnærværende frivillige træner opfordrede forældrene til at tage kage med “så afslutningen kunne blive lidt festlig”.

image

Her meldte Far sig øjeblikkelig som leverendør, da han så et kagebord for sit indre blik, fyldt med sukkerfri speltkiks og gulerodsstave, som er så populær i børnenes rige blandt speltmødrene (Far ved godt det er so 2010 at tale om “speltsegment” da det på nudansk hedder “Ølandshvedesegmentet” men hans sprog er lidt antikveret Red.)

image

Hvid chokolade, mørk chorkolade, sukker, smør og lidt mel og slet ikke noget spelt. Der er muffindej til 40, nej 39, øhhh 38...37 nu stopper du knægt

Om saintmichels

www.facebook.com/saintmichels
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *